06 13 13 21 78  info@matrixzorg.nl

Bij ons werken

Start bij ons jouw carrière

Ons verhaal

Wij zijn een groeiende thuiszorgorganisatie in Utrecht die cliënten thuiszorg levert op multicultureel niveau. Onze medewerkers spreken diverse talen en zijn bekend met de diverse culturele achtergronden. Zo beschikken wij o.a. over medewerkers van Nederlandse, Marokkaanse, Turkse, Afghaanse en Syrische afkomst. Zowel onze cliënten als onze medewerkers verdienen de juiste zorg en omgang. Wij staan voor correcte communicatie tussen cliënt, medewerker en organisatie. Medewerkers krijgen bij ons de ruimte voor eigen inbreng en ontwikkelingsmogelijkheden.

Prettige samenwerking tussen alle partijen staat bij ons centraal.

Als groeiende organisatie zijn wij per direct op zoek naar versterking voor ons team. Kijk hieronder voor actuele vacatures.

Vacatures

Vacature Helpende en Verzorgende (niveau 2, 2+ en 3)

Heeft u misschien voor uw eigen ouders gezorgd? Heeft u met hen de verschillende fasen van het ouder worden doorlopen? Gaat u weleens met een senior naar de huisarts of het ziekenhuis? Helpt u senioren bij praktische zaken in en om het huis? Bent u soms een metgezel of biedt u een luisterend oor? In die gevallen doet u wat we bij Matrix Zorg ook doen.

Direct solliciteren


  Van Bijnkershoeklaan 403
  3527 XK Utrecht
  T. 06 13 13 21 78 
  info@matrixzorg.nl

   

  Website ontwikkeld door