06 13 13 21 78  info@matrixzorg.nl

Onze werkwijze

 • Met onze 5 overzichtelijke stappen naar de ondersteuning die u wenst. Onze werkwijze helpt u inzicht te krijgen en regie te houden op de situatie. Geen wachtlijsten, onnodige procedures maar in 5 snelle stappen naar zorg en ondersteuning die afgestemd is op uw wensen en behoeften. 

   

 • 1. Persoonlijke kennismaking

  Zorg is persoonlijk, daarom vinden wij een goede kennismaking van groot belang. We willen u graag persoonlijk ontmoeten voordat we aan de slag gaan. Onze wijkverpleegkundige bezoekt u thuis. Tijdens dit bezoek brengen we uw situatie, wensen en voorkeuren zo compleet mogelijk in kaart. 

   

 • 2. Wij organiseren de zorg

  Wij dragen zorg voor de administratieve handelingen, we stellen een zorgplan op en we stellen een rooster op. Als gewenst wordt ook uw familie en naasten hierbij betrokken zodat altijd duidelijk is wat er gebeurt. Uw persoonlijke zorg map wordt opgesteld en bij u thuis neergelegd ter inzage voor iedereen. Eventueel kunnen u en uw naasten berichten achterlaten in de map voor onze zorgverleners. 

   

 • 3. We starten de zorg

  Als u akkoord bent met uw persoonlijk plan, dan kunnen we gaan starten. Dit betekent dat we er voor u zijn op de moment die u heeft aangegeven op de vaste momenten zoals afgesproken. Bij vragen kunt u terecht bij ons kantoor waarbij u een persoonlijke behandeling kan verwachten, en zullen wij op onze beurt vragen hoe het gaat. 

   

 • 4. Doorlopende ondersteuning

  Rondom de geboden zorg en ondersteuning is er vaak nog genoeg te doen. Wij helpen u daar graag bij. Denk aan het aanvragen van hulpmiddelen, het onderhouden van contact met de huisarts, apotheek etc. en contact met familie. Wat uw vraag ook is, wij staan voor u klaar. 

   

 • 5. Wij staan voor constante kwaliteit

  Om zorg te dragen voor constante hoge kwaliteit in de zorg die wij bieden houden we regelmatig evaluatie gesprekken. Samen met u en uw familie/mantelzorgers kijken we naar het eerder opgestelde zorg plan en schaven we waar nodig bij.